Over deze website


Bijgewerkt op maandag 28-01-2019 om 14:54


Over de website Blik op de streek

Welkom bij Blik op de streek | Achterhoek. Deze website werpt een blik op de streek en richt zich daarbij op de Achterhoek. De site is opgezet door een stel enthousiaste fotografen/videografen die het leuk vinden om de activiteiten, gebeurtenissen, festiviteiten en evenementen in beeld te brengen. Daarnaast richten we onze lenzen ook op mooie landschappen en natuur in de regio. We doen dit geheel voor de hobby en het plezier.

Fotograaf op bestelling?

Onze fotografen/videografen duiken op waar het mooi, leuk, interessant of gezellig is. Omdat we deze website hobbymatig runnen, is het niet mogelijk om overal aanwezig te zijn. Organiseert u een evenement of leuke activiteit? Laat het ons zeker weten. We proberen om regelmatig op pad te gaan, maar u kunt geen rechten ontlenen aan uw verzoek.

Foto's van deze website gebruiken?

De rechten van deze website en alle foto's en video's op deze website liggen bij de maker van de beelden. Het gebruik van de beelden voor prive doeleinden, zoals het opslaan van een kopie van een foto van uzelf, familielid of bekende of het plaatsen van beelden op sociale media is toegestaan. U dient daarbij wel het watermerk onaangeroerd te laten. Het gebruik van beeldmateriaal op een andere wijze dan hiervoor beschreven, is niet toegestaan zonder uitdrukkelijke toestemming van de maker van de betreffende beelden. Treffen we beeldmateriaal aan dat zonder toestemming gebruikt wordt en waarbij we vermoeden dat er een commercieel belang is, brengen we kosten in rekening voor het gebruik van de beelden. Over de hoogte van deze kosten is geen discussie mogelijk.

Onvergetelijke foto nabestellen in hoge kwaliteit?

Ziet u een onvergetelijke foto van uzelf of familielid en wilt u deze foto graag in hoge resolutie ontvangen voor uw prive collectie? Stuur ons een e-mail via info@blikopdestreek.nl. Als de maker akkoord gaat, dan kunnen we u de foto in hoge resolutie toesturen. We sturen de foto altijd digitaal per e-mail. Foto's afdrukken kunnen we niet.

Hey, dat wil ik niet!?

Onze fotografen proberen altijd netjes te werken en rekening te houden met uw privacy. We willen leuke en gezellige beelden maken en zijn er niet op uit om u op uw slechts in beeld te brengen. Mocht u onverhoopt toch een foto tegenkomen, die u liever niet op internet wil hebben, dan kunnen we deze in overleg verwijderen. Stuur daar voor een e-mail naar info@blikopdestreek.nl.

Contact


Heeft u een vraag over deze website of de beelden die u vindt op deze website? Organiseert u een evenement of leuke activiteit en wilt u ons graag op de hoogte brengen? We horen graag van u! Stuur ons een e-mail via info@blikopdestreek.nl of gebruik ons contactformulier.

Onze fotografen


Theo Seesing

Theo is woonachtig in Hengelo en gek op motorsport. Ook andere sportactiviteiten en evenementen zet hij graag op de gevoelige plaat. Gewapend met zijn fijne Sony en Nikon camera's gaat hij graag op pad.

Jan Wolsink

Jan is veelzijdig en vindt het leuk om op pad te gaan met zijn fotocamera, videocamera of drone. Naast natuurfoto's en evenementenfoto's maakt hij ook video's van allerlei gebeurtenissen.

Arno Wolsink

Geboren, getogen en woonachtig in Zelhem. Ik ben gek op fotograferen. Naast het fotograferen van evenementen en activiteiten, ga ik graag op pad om mooie landschapsfoto's te maken. Ook met de videocamera voel ik me overal thuis.